page contents
Tel: 0476 248 549 maisonfalafel@gmail.com

Blijf Kalm eet Falafel

100% Bio

Contactez-Nous

TEL : 0476 248 549

E-mail : maisonfalafel@gmail.com

Faire des falafels

Plonger les falafels 2 à 3 min dans une friteuse préchauffée à 175°C.

 

 

Falafels maken

Bak de diepgevroren falafel 2 tot 3 minuten, op 175°C voorverwarmde frituurpan.

Plonger les falafels 2 à 3 min dans une friteuse préchauffée à 175°C.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bak de diepgevroren falafel 2 tot 3 minuten, op 175°C voorverwarmde frituurpan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A consommer de préférence avant : Voir tot. 


Conserver les produits surgelés dans un surgélateur fermé, à unetempérature inférieure à – 18°C.   Ne pas récongeler aprés  décongélation

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ten minste houdbaar tot :zie lotnummer.

Bewaar diepvriesproducten bij een temperatuur lager dan -18°C.

Na ontdooiing niet opnieuw invriezen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TEL :

0476 248 549

E-mail :

maisonfalafel@gmail.com

Heures d’ouverture :

Lundi -Samedi 08H00 – 18H00

Adresse :

Rue du Tilleul 55, 1140 Bruxelles
Lindestraat 55, 1140 Bruxelles

 

 

 

 

 

 

Rester calme manger falafel

Les falafels ou tamiya, sont une spécialité culinaire levantine trés répandue au Proche-Orient, constituée de boulettes de pois chiches ou de féves mélangées à diverses épices, et frites dans l’huile.

Blijf kalm eet falafel

Falafel is een Midden-Oosters gerecht bestaande uit gefrituurde balletjes op basis vangestampte, Traditioneel wordt het vooral gegeten in het Midden-Oosten, maar tegenwoordig wordt het in  toenemende mate ook in het westen verkocht, Shoarmazaken verkopenhetals een vorm van fastfood een broodje (pitabroodje of turks brood, Met salade en saus ) Of qls schotel ( meestal met saus, salade en friet ).

FALAFEL-MAISON

Falafel maison 100% Bio

Contactez-nous :

☏   0476 248 549
✉   maisonfalafel@gmail.com

Adresse :

Rue du Tilleul 55, 1140 Bruxelles
Lindestraat 55, 1140 Bruxelles

Heures d’ouverture :

Lundi -Samedi 08H00 – 18H00